2015. szeptember 10., csütörtök

29.rész

Sziasztook!!!!
Hát elérkeztünk a 29.részhez is :) remélem tetszik :)
Tudom meglepő amit Robin tett és nem is erre számítottatok, azért remélem tetszik :)
Nem tudom mikor jön a következő, valamikor hétvégén, nem tudom majd a csopiba írok (a csopi linkjét az elérhetőségeknél megtaláljátok!!) Remélem mindenkinek jól telik a suli :) Én hamarosan jelentkezni fogok :) 
Sok sikert a sulihoz és Kellemes olvasást!! :) 


Robin
Magamban röhögve dugom a hátam mögé a fekete táskát, Anne mögöttem vörös fejjel próbálja vissza tartani a röhögést.
-Apa minden rendben?-Harry aggódó arc kifejezésére megsajnálom szegényt, de nem mondok le a tervemről.
-Hát attól függ...-számat elhúzom a hatás kedvéért és elő húzom a fekete táskát, a tartalmát a földre borítom mire Lou szemei kikerekednek, Hazza pedig beszívja a levegőt. A szex játékok pedig össze-vissza gurulnak.
-Robin ez nem az aminek látszik.-Lou habozva lép előre mire rá kapom a tekintetem, megáll és Hazza mögé bújik.
-Megmagyarázzuk, mi csak.....-égő vörös fejjel öleli magához a könnyes szemű Lout.
-Ugyan ezen mit magyarázol meg?-sajnálkozva nézek Loura, arra nem számítottam, hogy elsírja magát.
-Hát ez.....ahm.-Lou kétségbe esve néz Annere aki megsajnálja és át öleli.
-Nyugi drágám semmi baj, Robin nem haragszik csak megakart tréfálni titeket.-mosolyogva nézek a ledöbbent párosra, óvatosan hátrálok Hazzra nézve aki mérgesen méreget.
-Apa! Azt hittem, hogy megharagudtál vagy megundorodtál, ilyennel ne tréfálj!-bocsánat kérően nézek rájuk, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen komoly.
-Bocsánat srácok.-szégyenkezve hajtom le a fejem, nem ez volt a szándékom.
-Semmi baj, csak ez furcsa volt.-érdeklődve nézek le a fiamra aki az intim dolgokat szedegeti vissza a táskába. Louis érdeklődve néz Hazzra aki egy mű dákot tart a kezében, Loura nézve megnyalja a száját és kacsint, Lou pirulva bújik Anne karjaiba aki ebből nem vesz észre semmit. El sem merem képzelni mit csinálnak ezek ketten, ha olyanra kerül a sor. Fejemet rázva húzom Annet előre, elvéve a polcról egy zacskó mogyorót kapcsolom be a TV-t.

Harry
Vigyorom letörölhetetlen, kezemben a táskával ülök Lou mellé. Alaposan körbe nézve veszem elő a táskát, kinyitva szerelmem orra elé tolom. Bosszúsan néz rám, nyelvét kiölti és feláll, kezemet megfogva vezet a mosdóba.
-Hazza hagyd már abba még valaki észre veszi!-lehunyt szemekkel nyalom meg a szám, kinyitva szemeim szorítom őt a falhoz, szájához hajolok és durván csókolom meg.
-Harry.-nevemet számba nyögi mire fellököm csípőm, akaratlanul is megharapom száját mire hangosan nyöszörög.
-Mi az kis csillag, mit szeretnél?-csípőmet akaratosan dörzsölöm az övéhez, hangom mélyebb az átlagosnál.
-Csinálj valamit!-hangja karcos és kéjes, nyakába hajtom fejem és szívni kezdem érzékeny pontját.
-Oké csinálok valamit.-elengedem és kimegyek a mosdóból, mosolyom arcomra fagy ahogy apu mindent tudó mosollyal néz rám. Lou pirosló arccal megy el mellettem, megragadja a fekete táskát és magával húz a szobába, még elkapom anyu és apu aggódó pillantását mire rájuk kacsintok.

Anne
Féltem a fiam ez nem vitás nem akarom, hogy baja essen bár biztos vagyok benne, hogy Lou vigyáz rá, nekem akkor is furcsa elképzelni őket, úgy. Idegesen tördelem a kezeimet, tisztában vagyok azzal, hogy is működik ez, mert utána néztem. Kicsit elrettent a dolog, Hazz annyira érzékeny nem akarom, hogy baja essen, és Lou? Mi van ha neki is fáj?
-Édesem minden rendben lesz.-Rob mosolyogva simít végig arcomon, tudatában van a dolgokkal, bár ő is aggódik a fiáért, azért megbízik Louban ahogy én is.
-Tudom, de féltem őket.-elrévedt tekintettel nézek a szoba felé amely mögött a két fiú van és kitudja mit művelnek.

Louis
Mérgesen fújtatva lököm le az ágyra, durván nyúlok le és letépem a felsőmet, nadrágomból kibújva szagatom le az övét is. Felé mászva lehúzom róla a felsőjét is, alsónadrág takarta testünk össze simul amire felsóhajtok.
-Láttad anyuék tekintetét amikor behúztál a szobába a táskával a kezedbe?-arcom vörösbe fullad ahogy eszembe jut bármit meghalhatnak.
-Nem láttam, de nem is tudom miért hoztam a táskát is be, talán nem akartam, hogy a bábút is megtalálják, elég ha kinyitják a titkos rekeszt.-nagyot sóhajtva szállok le róla és fekszem mellé.
-Hogy fért be a táskába?-furcsán méregetve nézek rá, elnevetem magam és lehúzom a fejét egy csókra.
-Kicsim az gumiból van össze lehet hajtani.-csodálkozva néz végig rajtam, arcára huncut mosoly húzódik, értetlenkedve nézek rá.
-Te nem vagy gumiból, de mennyire vagy hajlékony?-szemöldökét fel-le húzogatva ül a csípőmre mire felnyögök, feneke súrolja a farkam egyes részeit mire fellököm a csípőm.
-Próbáld ki mennyire vagyok az.-levegőt préselve a tüdőmbe ülök fel és állok négy kéz lábra, fenekem arca előtt “lebeg“ mire erősen rácsap. Hangosan felnyögök mire még egyet ráüt. Szája óvatos puszit hint az alsómmal fedett fenekemre mire felsóhajtok. Ujjait alsóm korcába akasztva húzza le, nyelvét végig vezeti vágatomon mire akaratosan arcára tolom magam. Kuncogva csap rám megint, megvonaglok, arcom a takaróba nyomom és jobban kinyomom a fenekem.
-De izgató vagy Tommy.-felkelve mögülem magához veszi a táskát, megnyálazza a banánt és óvatosan feldugja, könnyeim folyni kezdenek, csípőm mozgatni kezdem, de fenekemre csap.
-Hazza ne már.-hátsómhoz nyúlva akarom kihúzni magamból a mű banánt, de lefogja a kezeim és rárak egy bilincset. Csodálkozva nézek a meztelen Harryre aki felránt mire össze görnyedek.
-Gyere szívem jó lesz, ne aggódj.-megnyugtatóan simít végig gerincemen, kezemet megfogva vezet az ajtóhoz.
-Állj kézen!-tágra nyílt szemekkel nézek rá, de teszem amit mond, kezeimet a földre hejezve dőlök az ajtónak, fenekem feszítő érzés fogja el. Harry a banán végét megfogva húzza ki, megkönnyebbülten sóhajtok fel, hideg dolgot érzek meg jobb farpofámon mire megrándulok.
-Nyugi próbálj nem feszíteni!-fenekem egy annál dugóval gazdagodik mire remegni kezdek. Hazza segít újra talpra állni, élvezetesen nyögve dőlök neki, megfogva a dugó végét kezdi mozgatni, de nekem ez nem elég. Panaszosan nyögve markolom meg a kicsi Stylest, csuklóm megragadva lök az ágyra. Nadrágját megragadva veszi magára, felsőjét magára húzza mire értetlenkedve nézek rá.
-Oké elsőnek is, alsót miért nem vettél fel és a bilincset levennéd? Oh és még valami, mi a fészkes fenének öltöztél fel!?-hangom pár oktávnyival mélyebben szólt mint kellet volna, de ez érdekel a legkevésbé.
-Azért öltözöm mert fázok és igen leveszem a bilincset, az alsó meg nem kell.-vállat rántva húz fel magához mire neki dőlök.
-Azért a dugót azt kiveszed?-fejét rázva nyúl a ruháimért és adogatja rám az alsót kivéve.
-Nem veszem ki ne is álmodj róla, addig amíg a szállodához nem érünk nem.-gonosz mosolyom vissza fojtva bújok a nyakába. Eltolva kicsit megfogom az alsóinkat és belerakom a táskába, észre vétlenül kiveszek egy darab Viagrát és a nyelvemre teszem, gondosan ügyelek, hogy ne nyeljem le. Felállok és felé fordulok, a táskát vállamra veszem, pipiskedve próbálom elérni a száját, megkönnyítve a helyzetem hajol le és csókol meg. Fejét megfogva nyomom le a nyelvem a torkán, a Viagrát letolom nyelőcsövén mire öklendezve lök el.
-Mi a franc volt ez?-kétségbe esve néz rám mire ördögien felnevetek.
-Bennem egy annál dugó van, benned pedig egy Viagra.-gonosz mosolyt villantva rá kacsintok és kisasszézok a szobából. Anne aggódva néz rám, felsóhajtok és hozzájuk megyek.
-Anne beszélhetnénk?-nyugtatóan mosolyogva fogom meg a kezét és hátra húzom, intek Harrynek, hogy menjen Robinhoz. Mindkettőnkre vár egy hosszú és kínos beszélgetés.

6 megjegyzés:

  1. Hát ez valami fantasztikus rész lett :) Robin kicsit megijesztett :D Anne vicces volt ahogy azon gondolkodik hogyan szexel Louis és Harry :D kíváncsi vagyok mi lesz az a beszélgetés de gyanítom h semmi komoly csak a szokásos dolgok amit egy szülő elmond. Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Panna !!!
      Nagyon szépen köszönöm :) örülök, hogy tetszik :)
      Igen próbáltalak megviccelni kicsit :) ezzel az egész "lebuktatok" dologgal :)
      Hát, hogy mi lesz a beszélgetéssel, hát remélem tetszeni fog :)
      Hamarosan jövök a résszel!!
      Puszi: Hope <3

      Törlés
  2. Szia! Nagyon sajnalom hogy nem irtam eg a pofámról a bőr de igy is örülök hohy tudok most jelet adni hogy elek. Tenyleg sajnalom csak amikor irtam a másik blogon hogy szeptembertol irok utana ra egy hettel balesetet szenvedett a noverem es a papam es hat a noverem tul elte a papa meg nem..ezek a hulye kamionosok..na de ami a reszeket illeti valami eszmeletlenek egyszeruen imadom es ezt az egyett jegyezd meg kerlek hogy lehet hogy nem mindig fogok irni kommentet mert keves az idom van amikor en viszem a noveremet a kezelesekre meg ilyesmik de attol meg itt vagyok es leszek is es husegessen olvasok:)
    Puszi~Reni~
    Ui.: bocsi a helyesirasert

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reni!
      Természetesen nem haragszom :) Részvétem :( Remélem a nővéred jól lesz!! :)
      Köszönöm, hogy itt vagy és kitartás!! :)
      puszi: Hope <3

      Törlés
  3. Nagyon klassz és dögös (ha lehet rá ezt mondani) rész lett! Nem tudok újat írni... egyszerűen csak nagyon-nagyon várom a következőt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Xara!!
      :) ige mondhatod, hogy dögös lett :D örülök, hogy tetszik :)
      Nem sokára hozom a kövit (talán ma fent lesz)
      Puszi: Hope <3

      Törlés